Võtke sel aastal ette Tenerife reis. Tenerife on kaunis ja põnev koht, mis meelitab turiste üle maailma. See on üks Kanari saarte seitsmest saarest, mis kuuluvad Hispaaniale. Tenerife on tuntud oma ilusa looduse, randade, palmipuude ja vulkaanilise maastiku poolest. See on ideaalne koht puhkuseks nii paaridele kui ka perele.

Tenerife on suurepärane sihtkoht puhkuseks aastaringselt, kuna seal on alati soe ja päikesepaisteline ilm. Samuti on saarel palju erinevaid tegevusi ja vaatamisväärsusi, mis pakuvad turistidele lõputult meelelahutust.

Tenerife on ideaalne sihtkoht neile, kes armastavad randu ja merevaateid. Saarel on palju erinevaid randu, millest mõned on rahvarohked ja teised privaatsemad. Need rannad pakuvad turistidele võimalust lõõgastuda ja nautida kaunist merevaadet.

Booking.com
Tenerife reis

Teide Rahvuspark

Lisaks randadele on Tenerifel palju looduslikke vaatamisväärsusi, mida tasub külastada. Saarel asuv El Teide vulkaan on üks maailma suurimaid ja on kindlasti vaatamisväärsus, mida ei tasuks mööda lasta. Samuti on saarel kaunid mäed, kus saab matkata ja nautida kaunist loodust.

Loro Parque

Loro Parque on Tenerife kõige populaarsem loomaaed, kus saate imetleda erinevaid eksootilisi loomi. See koht on tuntud oma delfiini ja vaalashowde poolest ning siin on ka suur papagoidenäitus. Lisaks saate siin näha mitmeid teisi loomi, nagu lõvid, tiigrid, pingviinid ja palju muud.

Masca küla

Masca küla on Tenerife saarel populaarne turismisihtkoht, mida külastavad tuhanded inimesed igal aastal. See paik asub mägedes ja on tuntud oma kauni looduse poolest. Siin saate matkata läbi mägede ja nautida vaateid orudele ja merele.

Los Gigantes

Los Gigantes on Tenerife saare lõunaosas asuv kivine kalju, mida on võimalik näha ka kaugelt mere pealt. See koht on tuntud oma kauni looduse ja vaadete poolest ning on üks saare populaarsemaid turismisihtkohti.

Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife on Tenerife saare pealinn, kus saate nautida rikkalikku kultuuripärandit ja kaunist arhitektuuri. Siin on palju muuseume, restorane ja kaupluseid, kus saate veeta oma päeva.

Tenerife reis

Tenerifel on ka palju erinevaid kultuurilisi vaatamisväärsusi, mis pakuvad turistidele võimalust õppida tundma saare ajalugu ja kultuuri. Näiteks on saarel palju kirikuid ja muuseume, mis annavad aimu Tenerife rikkalikust minevikust.

Tenerife on tuntud ka oma suurepärase toidu poolest. Saarel on palju erinevaid restorane, kus pakutakse maitsvat kohalikku toitu, sealhulgas värskeid mereande ja liharoogi. Turistid saavad nautida ka kohalikke jooke, sealhulgas maailmakuulsat kanari veini.

Kokkuvõtvalt on Tenerife ideaalne koht puhkuseks, kuna see pakub turistidele lõputult võimalusi lõõgastumiseks, meelelahutuseks ja avastamiseks. Võtke ette Tenerife reis, mis võimaldavab teil nautida kõiki Tenerife imelisi randu ja vaatamisväärsusi.

Categorized in: